ЈУ Какарицка гора / - Општина Тиват
25/06/2021 u 17:31 h
ДанДан
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пјесмом и спортским активностима обиљежили Дан злоупотребе дрога

Поред спортских активности, реализован jе и спот за пjесму „Вjеруj у анђела” коjим jе послата снажна порука, приjе свега младима, да препознаjу значаj проблема зависности, али и да их мотивише да потраже стручну помоћ, навели су из ЈУ „Какарицка гора”

Поводом међународног дана злоупотребе дрога, ЈУ„Какарицка гора” низом различитих активности пружила је подршку штићеницима ове институције и обиљежила оваj важан датум.

У том циљу организован jе спортски турнир у тенису за клиjенте и запослене у овоj установи.

– Поред спортских активности, реализован jе и спот за пjесму „Вjеруj у анђела” коjим jе послата снажна порука, приjе свега младима, да препознаjу значаj проблема зависности, али и да их мотивише да потраже стручну помоћ.

Обиљежавање овог значаjног датума представља израз одлучности да се оjача дjеловање и сарадња свих друштвених субjеката у борби против злоупотребе и трговине дрогама, али исто тако и да се скрене пажња на броjне посљедице конзумирања наркотика – навели су из ове установе.

Из ове установе подсjећају да коришћење психоактивних супстанци не представља само опасност по здравље поjединца, већ и велику социо-економску приjетњу за цjелокупно становништво.

– С обзиром на то, неопходна jе континуирана сарадња свих надлежних служби, како би се сприjечила злоупотреба дрога и њене штетне последице. Мисиjа свих нас jе да добром сарадњом и координациjом, усмjеримо заjедничке напоре ка превентивном дjеловању, али и пружању стручне и квалитетне подршке и помоћи онима коjи су одлучили да изађу из окова зависности и изаберу прави и jедини исправни пут, пут без психоактивних супстанци - закључуjу из ове установе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 06:56