/ -
24/11/2022 u 10:52 h
M. VujisićM. Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Počelo novogodišnje ukrašavanje

Komunalne usluge će u kontinuitetu pratiti energetsku situaciju, te u slučaju pogoršanja iste preduzeti eventualne mjere, a sve u skladu i u koordinaciji sa nadležnim organima.

Ekipe Komunalne usluge počele su sa radovima na tradicionalnom novogodišnjem ukrašavanju grada.

– Kao i prethodnih godina okitićemo ulice užeg jezgra grada. Ukrasi će i ove godine biti postavljeni na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, na potezu od raskrsnice sa Ulicom Marka Miljanova do raskrsnice sa Bulevarom Džordža Vašingtona. Takođe, u planu je i ukrašavanje Bulevara Džordža Vašingtona – saopštili su iz Komunalnih usluga

Oni dodaju, da ulažu sve napore kako bi Podgorica bila ukrašena kao i drugi evropski gradovi, odnosno, kako bi napravili prijatnu prazničnu atmosferu i ugodan ambijent za sve naše sugrađane i posjetioce uoči predstojećih novododišnjih praznika, a sve u skladu sa preporukama vezanim za uštedu električne enerije.

– Biće postavljene novogodišnje figure koje su mali potošači.Planira se da se sa novogodišnjim ukrašavanjem završi do 19. decembra, Dana oslobođenja Podgorice, kada je u planu i puštanje u rad novogodišnje dekorativne rasvjete – navode Komunalne usuge.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 21:08