15/02/2024 u 11:21 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Počinje koncertna sezona u "Morači": Aleksandra Prijović 19. aprila

Na otvaranju koncertne sezone nastupiće regionalna zvijezda Aleksandra Prijović, pa ljubitelji ove muzike kažu da se time "Morača" vraća na velika vrata koncertnih arena i statusa koji je imala u nekadašnjoj velikoj državi

Koncertna sezona u SC "Morača", u Podgorici, počinje 19. aprila. Kako će na otvaranju nastupiti regionalna zvijezda Aleksandra Prijović, ljubitelji ove muzike kažu da se time "Morača" vraća na velika vrata koncertnih arena i statusa koji je imala u nekadašnjoj velikoj državi.

Iz uprave gradskog preduzeća koje gazduje "Moračom" su u januaru najavili da kreću sa ustupanjem hale za koncerte. Sada se već znaju i tačni datumi koncerata koji će Podgoricu pridružili gradovima u kojima su ovakve manifestacije svakodnevica.

Da je prvi koncert 19. aprila za "Dan" je potvrdio Ivan Kopitovic, član odbora direktora Sportskih objekata, preduzeća koje gazduje "Moračom".

- Mi nemamo veze sa organizacijom koncerta u smislu prodaje karata, rezervacija i slično. Samo iznajmljujemo prostor, a koliko smo upoznati u naredne dvije sedmice počinje online prodaja karata za koncert koji je 19. aprila - rekao je Kopitović.

Kopitović pojašnjava da su organizatorima koncerta ostavili dva slobodna termina.

- To su 19. i 20. april čime se ostavlja mogućnost da koncert bude dvije noći, to naravno zavisi od interesovanja publike. Ono što mogu da potvrdim je da montiranje bine počinje 18. aprila - rekao je Kopitović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 11:57