/ -FOTO: IVAN PETROVIć IPE
15/02/2023 u 18:17 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Podgoričani, vozite oprezno: Bulevar zbog žute trake postao minsko polje za gume

Dok neko ne pogine, ovi šrafovi se izgleda neće sklanjati, poručio je izrevoltirani vozač

Otkako je od novembra prošle godine treća traka na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici namijenjena za javni i auto-taksi prevoz, učesnicima u saobraćaju samo pravi probleme. 

(VIDEO) Žuta traka na bulevaru Svetog Petra Cetinjskog potreba ili moda

Poznati žuti odbojnici su tokom zimskih mjeseci znatno oštećeni, pa je vozačima haotično da voze u ovom dijelu grada, jer Bulevar izgleda kao minsko polje za gume.

image
-FOTO: IVAN PETROVIć IPE

- Malo sam klecao po Bulevaru. Neminovno je da se gume oštete zbog povađenih plastičnih elemenara. Čujem da se neki građani spremaju da tuže Glavni grad zbog štete i pocijepanih guma - kazao je Portalu Dana izrevoltirani čitalac. 

Na dijelu gdje su bile postavljene žute plastične kocke sad su ostali samo šrafovi. 

- Dok neko ne pogine, ovo se izgleda neće sklanjati - poručio je on. 

Iz Glavnog grada ranije je saopšteno da je obilježavanje trake obavljeno na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, od raskrsnice sa Ulicom Jovana Tomaševića do Bulevara Džordža Vašingtona i od Bulevara Džordža Vašingtona do raskrsnice sa Ulicom Ivana Milutinovića.

Iz Glavnog grada su tada dodali da će ta traka upozoriti i ostale učesnike u saobraćaju da ne koriste krajnju desnu traku za vožnju, osim na mjestima dozvoljenim za skretanje udesno.

Među građanima je to istog dana žustru polemiku da li je Podgorici trebalo ili ne, a sugrađani su žutu stazu, dugu manje od dva kilometra, ocjenjuju više kao praćenje modnih trendova, nego kao potrebu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 01:22