/ -
08/02/2023 u 12:18 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Podgorički ski bus subotom do Žabljaka

Polasci su organizovani kod hotela "Podgorica" u 8 časova, a uz vaučer za putovanje putnici dobijaju i 25 odsto popusta na ski pas, navode iz Turističke organizacije Podgorica

Turističke organizacije Glavnog grada Podgorica i Opštine Žabljak, Nacionalna turistička organizacija i Privredna komora, u saradnji sa TC Durmitor, organizuju besplatan prevoz od Podgorice do ski centra Savin kuk svake subote do kraja februara. Polasci su, kako navode iz Turističke organizacije Podgorice, organizovani kod hotela "Podgorica" u 8 časova, a uz vaučer za putovanje putnici dobijaju i 25 odsto popusta na ski pas.

– Besplatan prevoz organizujemo u cilju obogaćivanja ponude za turiste i građane tokom zimskih mjeseci i generisanja što boljih rezultata zimske turističke sezone. Podsjećamo, ski bus na relaciji Podgorica – ski centar Kolašin saobraća dva puta nedeljno, utorkom i četvrtkom, a ovaj projekat realizuju Turistička organizacija Glavnog grada, Nacionalna turistička organizacija i Privredna komora, u saradnji sa Skijalištima Crne Gore. Svi zainteresovani mogu se prijaviti najkasnije dan prije polaska autobusa putem telefona na broj 020/ 667- 535, svakog radnog dana od 8 do 16 časova. Maloljetna lica mogu dobiti vaučer i koristiti prevoz jedino uz pratnju odrasle osobe – navode iz TOP-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 21:51