/ -
21/03/2022 u 16:28 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Погребне услуге у нову пословну зграду усељавају за десет дана

Упркос броjним изазовима са коjима се и даље суочавамо као последица кризе коjу jе дониjела глобална пандемиjа, смогли смо снаге да од наредног мjесеца повећамо циjену рада привредном друштву Погребне услуге, тако да ће сви запослени примити 10 процената веће зараде, каже Вуковић

Градоначелник Подгорице Иван Вуковић, са сарадницима, обишао је завршне радове на изградњи пословне зграде Погребних услуга на улазу у градско гробље Чепурци.

– Вриjедни људи из Погребних услуга коjи иначе раде тежак посао, радили су у изузетно тешким условима током посљедње двиjе године и том изазову одговорили на прави начин. Задовољни смо што имамо прилику да наjавимо да ће за десетак дана обjекат будуће управне зграде овог привредног друштва бити усељен. Инвестициjа вриjедна готово пола милиона еура, нови простор на 800 квадрата, како за наше колеге, тако и за краjње кориснике са магацинским простором, шалтер салом, новом цвjећаром, повезан са оним што jе остатак садржаjа на градском гробљу Чепурци – казао jе Вуковић.

Он је најавио да ће запослени у Погребним услугама од наредног мјесеца примати плату увећану за 10 процената.

– Упркос броjним изазовима са коjима се и даље суочавамо као последица кризе коjу jе дониjела глобална пандемиjа, смогли смо снаге да од наредног мjесеца повећамо циjену рада привредном друштву Погребне услуге, тако да ће сви запослени примити 10 процената веће зараде. На тај начин желимо да им се одужимо, да укажемо поштовање због огромног доприноса коjи даjу редовном функционисања Главног града – каже Вуковић.

Директор Погребних услуга Срђан Миљанић истакао jе да нови обjекат обjезбjеђуjе боље услове за рад запослених, али и за квалитетниjе пружање услуга.

– Са нашом новом зградом, поред канцелариjског простора, добили смо простор за рад са странкама, шалтер салу, као и продавницу погребне опреме и три цвјећаре. Зграда jе рађена по свим стандардима заштите животне средине и са изградњом овог обjекта, побољшали смо услове рада, како нашим запосленима тако и подигли ниво услуге коjе пружа наше предузеће. Вриједност инвестиције је 484.000 еура – каже Миљанић.

Из реда запошлених у Погребним услугама Лепосава Ивановић истакла jе да jе за њу, посебно значаjно што су добили нови простор за рад по савременим стандардима, те да ће се захваљуjући бољим условима за рад, побољшати и квалитет услуге коjе ово предузеће пружа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 02:56