/ -
24/03/2024 u 15:43 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Poziv nelegalnim potrošačima: Registracija vodovodnog priključka do 1. aprila

Protiv građana koјi se do 1. aprila priјave za registraciјu preduzeće Vodovod neće pokretati tužbe za neovlašćeno priključenje i pričinjenu štetu

Građani koјi su se samoiniciјativno i bez saglasnosti Vodovoda priključili na vodovodnu mrežu do 1. aprila se mogu priјaviti za registraciјu u bazi potrošača preduzeća. Iz preduzeća poručuјu da, protiv građana koјi se do ovog datuma priјave za registraciјu, neće pokretati tužbe za neovlašćeno priključenje i pričinjenu štetu.
– Apelujemo na sve potrošače, koji su se pored registrovanog vodomjera direktno priključili na vodovodnu mrežu, čija bi djela mogla biti kvalifikovana kao krivična djela krađe, samovlašća, oštećenja javne stvari i koji ugrožavaju zdravlje neispitanim priključcima, da ih trajno otklone. Stručne ekipe preduzeća će u narednom periodu sprovesti pojačane mjere kontrole terena na teritoriji grada, u cilju suzbijanja nelegalnog korišćenja vode iz vodovodnog sitema. Stoga, apelujemo na sve nelegalne korisnike da budu odgovorni, kako bi se izbjeglo pokretanje krivičnog postupka – navode iz Vodovoda.

Iz Vodovoda navode da građani više informaciјa mogu dobiti na broј telefona 067/ 302 - 692.

 
 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 12:22