/ -
31/05/2022 u 14:36 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Права ЦГ о одлагању локалних избора: ДПС-у пружена помоћ да незаконито влада још пет мјесеци

Сви они који су гласали за одлагање избора, саучесници су у свему што ДПС уради у Подгорици за ових нелегалних пет мјесеци, саопштено је из подгоричког одбора Праве Црне Горе

Одлагањем избора у Подгорици директно је пружена помоћ ДПС-у, те им је на незаконит начин дозвољено да врше власт у Подгорици још пет мјесеци, оцијењено је из ове партије. То им је, како је саопштено из подгоричког одбора ове партије, омогућено од стране нових коалиционих партнера.

– Сви они који су гласали за одлагање избора, саучесници су у свему што ДПС уради у Подгорици за ових нелегалних пет мјесеци. Када год да се избори одрже једно је сигурно – ова дружина више неће бити чинилац власти у Подгорици. Узалуд им незаконито одлагање, од грађана не могу побјећи и грађани ће им одговорити на изборима. Дајемо подршку Одбору Праве Црне Горе Зета у науму да се одвајање Зете одложи за после избора у Подгорици. Сматрамо да је бјежање од суда грађана Зете једини разлог за агресивну кампању која се ових дана води, а у циљу одсијецања Зете од Подгорице, зарад јефтиног и провидног покушаја остваривања бољег резултата у Подгорици. Сва медијска бука служи само да забашури чињеницу да ДПС, СНП и остали коалициони партнери, не желе да дозволе грађанима Зете да кажу шта мисле о локалној управи која је, де факто, у претходне четири године управљала овом општином – саопштено је из Праве Црне Горе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 00:15