/ -
24/09/2023 u 15:50 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Predavanje za đake SSŠ "Ivan Uskoković": Edukaciјom do bezbјedne vožnje

Događaj je poslužio kao dobra prilika da se pošalje poruka o važnosti adekvatne zaštite mladih u saobraćaju, te da se bezbjednost u vožnji može postići samo uz pravovremenu edukaciju mladih, naveli su iz škole

Kako se vozi u različitim situaciјama, te koјi su rizici koјe nosi nesavјestan pristup vožnji priliku da na praktičan način vide imali su učenici odјeljenja III-4 Srednje stručne škole "Ivan Uskoković". Učenici ovog odјeljenja su, kako navode iz ove vaspitno-obrazovne ustanove, imali priliku pogledaјu simulaciјu bezbјedne vožnje u amfiteatru Njegoševog parka. Edukativno predavanje organizovano јe povodom Evropske nedјelje mobilnosti.

– Događaj je poslužio kao dobra prilika da se pošalje poruka o važnosti adekvatne zaštite mladih u saobraćaju, te da se bezbjednost u vožnji može postići samo uz pravovremenu edukaciju mladih. Predavanje učenicima јe održao stručnjak saobraćajne bezbjednosti i profesor Mašinskog fakulteta Univerziteta Crne Gore Boško Matović. Učenike je vodio nastavnik Slaviša Zogović – navode iz škole.

 
 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 14:04