/ -
30/03/2022 u 13:28 h
Danijela LjucovićDanijela Ljucović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Представљена понуда Главног града на сајмовима туризма у Прагу и Београду

Приликом представљања акценат jе стављен на активни туризам, као и велики броj манифестациjа и догађаjа коjи ће бити организован у наредном периоду

Туристичка организација Подгорице представила је своју понуду на 30. Међународном саjму туризма „Holiday World & Region World” у Прагу. Сајам је ове године окупио 700 излагача из 42 државе и преко 30.000 посjетилаца и професионалаца из области туризма.

– Имаjући у виду позитивне утиске туристичких представника са саjма туризма у Прагу, директну авио-повезаност и либерализоване мjере уласка у Црну Гору, чињеницу да туристи из Чешке и Словачке у наjвећоj мjери бираjу медитеранске земље за путовања, може се закључити да Црна Гора има велику шансу да се током ове године високо позиционира као дестинациjа за одмор на овим тржиштима – навели су из ТОП-а.

Након тога, туристичка понуда Главног града представљена jе и на Међународном саjму туризма „ИФТ” у Београду.

– Саjам туризма у Београду ове године одржан jе под слоганом „Између планина и мора” и усмjерен jе ка опоравку и обнови туристичког амбиjента, као и на промоциjу и иновациjе, коjе ће обликовати будућност туристичке индустриjе – саопштили су из ТОП-а. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
23. maj 2024 08:28