26/01/2022 u 15:34 h
Milica VujisićMilica Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Прекопута Економског факултета завршено пеjзажно уређење

Градоначелник Иван Вуковић jе нагласио да jе риjеч о практично строгом центру Подгорице и простору коjи jе био неуређен и ружио jе изглед поjаса уз риjеку Морачу

Градоначелник Иван Вуковић, са сарадницима, обишао jе завршене радове на пеjзажном уређењу површине прекопута Економског факултета у улици Jована Томашевића, коjа jе недавно добила и нови паркинг.

image
-

– Добили смо 26 нових паркинг мjеста, а потом смо кроз проjекат коjи су реализовали Зеленило и Агенциjа за становање, добили jедан лиjепи кутак и казао бих, логичан наставак Подгоричког парка – истакао jе градоначелник и додао да jе и са те стране риjеке Мораче простор комплетно уређен, практично од моста Унион бридге, па до Везировог моста.

image
-

Директорица Зеленила Даца Поповић казала jе да будућа зелена површина обухвата простор од 1750 метара квадратних, да jе посађено више од 40 одраслих садница дрвећа, а када jе у питању ниско растиње, преко 100 садница олеандера. Простор jе покривен системом за наводњавање и оплемењен са клупама и корпама за отпатке.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 16:33