/ -
13/09/2023 u 14:14 h
N.S.-M.L.VN.S.-M.L.V
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Prevoznik BLT od sjutra obustavlja prevoz putnika

Ovom prevozniku povjeren je prevoz putnika na linijama "3", "10" i "1B"

Autobusi prevoznika BLT od sjutra neće prevoziti putnike na linijama koje im je povjerio Glavni grad. Direktor firme Janko Bulatović je naveo da preduzeće ne može da iznese teret skupštinske odluke da se đaci voze besplatno.

– Poslije niza kontakata sa Sekretarijatom za saobraćaj, najviše sa bivšom sekretarkom, onda i sa novim sekretarom, na par sastanaka smo iznijeli probleme sa kojima ser suočava naše preduzeće. Saslušani smo svuda i nigdje nismo imali konkretan predlog sa njihove strane da to možemo da funckionišemo u bliskoj budućnosti. Nama je inače, ugvor pri isteku, mislili smo da možemo izdržati do kraja ugovora. Međutim, nova skupštinska odluka da se đaci voze besplatno je dovela do toga da preduzeće ne može da iznese taj finansijski teret – rekao je Bulatović.

Bulatović navodi da on nije adresa zbog čega od sjutra nema prevoza.

– Adresa su oni koji vrše vlast u gradu. Mi prevozimo putnike na linijama "3", "10" i "1B", osim što ćemo sjutra, ukoliko budemo imali goriva, voziti jedan radnički polazak zbog naroda. Mi nismo političari, sa ovim prihodom ja ne mogu kvalitetno da odgovorim na potrebe građana i Grada – rekao je Bulatović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
AUTOBUSBLT
16. maj 2024 04:41