/ -
24/03/2022 u 17:29 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

При крају реконструкција гараже у Улици Новака Милошева

Реализациjом инвестициjе од 210.000 еура, оваj важан обjекат у строгом центру града ускоро добиjа нови изглед, каже Иван Вуковић

Приводи се крају реконструкција гараже у Улици Новака Милошева, коју је обишао градоначелник Подгорице Иван Вуковић.

– Реализациjом инвестициjе од 210.000 еура, оваj важан обjекат у строгом центру града ускоро добиjа нови изглед. Биће у потпуности осавремењен, те ће пружити бољи квалитет услуга краjњим корисницима. Ово је само дио инвестиционог циклуса коjи jе покренут с циљем унапређења стања саобраћаjа у мировњу – казао је Вуковић.

Он је истакао да ће Подгорица за пар мјесеци добити 500 нових паркинг мjеста.

– Баш као што смо и наjавили, настоjимо да обезбиjедимо додатна паркинг мjеста гдjе год jе то могуће, те данас можемо да констатуjемо да смо након пар мjесеци успjели да у ширем центру Подгорице обезбиjедимо 250 нових паркинг мjеста. Захваљујући реализациjи два важна проjекта, изградњи паркинг површина у диjелу града испод Љубовића и на Забjелу, ускоро ћемо имати прилику да грађанима предамо на употребу jош 250 – казао jе Вуковић и наjавио расписивање тендера за набавку система "Око соколово" коjи представља аутоматизовану конторлу непрописног паркирања возила, а коjи ће у значаjноj мjери доприниjети унапређењу комуналног реда у овоj области.

Директор Паркинг сервиса, Нусрет Цановић, казао jе да се реализациjом проjекта реконструкциjе гараже у Улици Новака Милошева ствараjу значаjно бољи услови како за кориснике услуга, тако и за запошлене.

– На оваj начин завршава се jедан циклус адаптациjе гаража коjим руководи Паркинг сервис. У претходном периоду обновљене су гараже у Карађорђевоj улици, Улици Архитекте Милана Поповића, као и гаража у тржном центру Базар – казао jе Цановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 18:25