/ -
03/05/2022 u 11:15 h
А.Д.А.Д.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

При крају уређење дворишта вртића "Палчица": Стигао нови мобилијар

Ова акциjа има за циљ да се промовише предшколско васпитање поготово у сеоском и приградском подручjуу, рекла је Весна Николић, директорица ЈПУ "Љубица Поповић"

Јавна предшколска установа "Љубица Поповић" приводи крају опремање дворишта мобилијаром. До сада урађена су два вртићка дворишта, односно васпитне јединице "Лане" и "Баjка".

– Започели смо сређивање дворишта у Фармацима, па jе васпитна јединица "Звjездице" добила мобилиjар, а ускоро ће бити сређена ограда вртића. Пошумићемо и дио дворишта. Вртић "Палчица" у Горњоj Горици добила је мобилиjар за двориште. Захвални смо подгоричкој фирми која нам је донацијом изашла у сусрет. Ова акциjа има за циљ да се промовише предшколско васпитање поготово у сеоском и приградском подручjу и само jе први корак на том путу – рекла је Весна Николић, директорица ЈПУ "Љубица Поповић".

Она је најавила да ће у нову школску годину ући са много већим обухватом дjеце у постоjећим ресурсима.

– Организоваћемо краћи програм у тим васпитним jединицама у послиjеподневним часовима. То су програми припреме дjеце за школу коjи се организуjу у периоду од 16 до 19 часова и бесплатни су. Њих ће моћи да похађаjу сва она дjеца коjа не иду у вртић у приjеподневним часовима, односно она коjа не похађаjу примарни програм – најавила је Николић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 23:34