Budući izgled Dnevnog boravka / Dan
08/11/2022 u 10:01 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Privodi se kraјu izgradnja krova na zgradi dnevnog boravka za odrasla i stara lica

U kontaktu smo sa nadležnim Centrom za socijalni rad, područna jedinica Golubovci, koji nas obavještavaju o zainteresovanim licima za korištenje ovog vida socijalnih usluga, kazali su iz Opštine Zeta

Privodi se kraјu izgradnja krova na Dnevnom boravku za odrasla i stara lica u Golubovcima. Izgradnja јe počela u јunu i kako su saopštili iz Opštine Zeta radovi se odviјaјu predviđenom dinamikom.

– U kontaktu smo sa nadležnim Centrom za socijalni rad, područna jedinica Golubovci, koji nas obavještavaju o zainteresovanim licima za korištenje ovog vida socijalnih usluga, te će se sve raditi u saradnji sa nadležnom institucijom. Objekat će raditi na bazi dnevnog pružanja usluga starijoj populaciji u trajanju do osam časova, gdje će korisnici imati mogućnost da dođu da se druže i učestvuju u raznim programskim aktivnostima, pri čemu će se posebno voditi računa o njihovom zdravstvenom stanju – kazali su iz Opštine Zeta.

Oni navode da će sa korisnicima raditi stručni radnici.

– Tu će biti i saradnici i medicinsko osoblje, koji će kroz jedan raznovrstan set aktivnosti doprinijeti poboljšanju opšteg kvaliteta života naših starijih sugrađana, i učiniti ga što ispunjenijim, korisnijim, svestranijim i lakšim. Nakon okončanja radova, uradiće se i cjenovnik, u skladu sa zakonskim propisima – rekli su iz Opštine Zeta.

Iz Opštine Zeta kazali su da јe u toku izrada sistematizacije Centar za pružanje usluga iz oblasti socijalne i dječje zaštite.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
02. jun 2024 20:10