Весна Николић / -Архива
22/01/2022 u 13:02 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Привремено затворена "Пчелица"

Јавна предшколска установа "Љубица Поповић" затворила је вртић "Пчелица" јер на објекту прокишњава кров

 Ово је био један од дежурних вртића у којем су, осим дјеце из тог вртића, боравила и дјеца из васпитне јединице "Осмијех".

– У васпитној јединици "Пцелица" дошло jе до прокишњавања крова. У циљу обезбеђивања сигурног боравка дjеце у овоj васпитноj jединици, дужни смо да jе затворимо. Санациjа ће траjати у току следеће седмице, а дjеца ће боравак у овоj васпитноj jединици моћи да наставе 31. јануара. У периоду санациjе, дjеца могу боравити у вртићу "Сунцокрили". У интересу безбjедног и угодног боравка дjеце у вртићу, молимо родитеље за разумиjевање – саопштила је Весна Николић, в.д. директора ЈПУ "Љубица Поповић".

Иначе, вртићи у оквиру ЈПУ "Љубица Поповић" са радом неће почети 24. јануара, већ ће наставак васпитно-образовног рада наставити 31. јануара. До тада дјеца ће и даље боравити у дежурним вртићима.

– У складу са препорукама коjе смо добили од Министарства просвјете, науке, културе и спорта начин рада васпитних jединица остаjе исти као што jе био од 4. до 21. јануара. У ВJ "Сунцокрили" бораве дjеца из вртића "Палчица", "Пчелица", "Осмиjех". У вртићу "Љубица Поповић" бораве дjеца из "Баjке", а у васпитној јединици "Сунце" малишани из вртића "Лане" и "Звjездице". Овакав начин организациjе остаjе до 28. јануара 2022.године – казала је Николић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

19. maj 2022 17:37