/ -
12/04/2024 u 13:30 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Produžen rok za zakup kućica i štandova: Proljećni pazar počinje 7. maja

Glavni grad daje na korišćenje 35 montažnih objekata privremenog karaktera – kućica i 10 štandova na Trgu nezavisnosti, bez naknade, preduzetnicima i privrednim subjektima, saopšteno je iz Glavnog grada

Proljećni pazar biće otvoren 7. maja jer je produžen rok za podnošenje prijava za korišćenje montažnih objekata, odnosno kućica i štandova i trajaće do 21. maja. Preduzetnici koji budu željeli da se prijave za kućice i štandove to mogu uraditi zaključno sa 17. aprilom.      

– Podsjećamo, Glavni grad daje na korišćenje 35 montažnih objekata privremenog karaktera – kućica i 10 štandova na Trgu nezavisnosti, bez naknade, preduzetnicima i privrednim subjektima, u skladu sa djelatnostima koje doprinose ostvarivanju utvrđenih ciljeva u strateškim dokumentima, programima i planovima, a kojima se naročito podstiče ekonomski razvoj, stvaraju uslovi i podstiče razvoj turizma i doprinosi afirmaciji i valorizaciji kulturnog potencijala, tradicije i kulturne posebnosti Podgorice. Svi zainteresovani prijave mogu predati radnim danima od 8 do 15 u šalter sali zgrade Skupštine Glavnog grada, Njegoševa ulica br. 20 (ulaz sa Trga nezavisnosti) – saopšteno je uz Glavnog grada.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 02:24