/ -
15/11/2022 u 12:13 h
M.VujisićM.Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Program biblioteka za mlade u Podgoričkoj knjižari

Program pod nazivom Biblioteka za mlade biće održan u utorak 15. novembra u Podgoričkoj knjižari sa početkom u 19.00 časova, a tema večeri je Čitalački identiteti.

Podgorička knjižara otvorena je u oktobru u Ulici Slobode u Podgorici sa ciljem da obogati kulturnu ponudu i dodatno oživi centar grada, a čitalačkoj publici, ljubiteljima pisane riječi pruži raznovrsnu ponudu i ugodan ambijent. Kako navode iz Podgoričke knjžare program će biti održan u utorak 15. novembra sa početkom u 19.00 časova.

–Program je pokrenut sa ciljem da se razgovara o temama koje su važne i utiču na kulturni život mladih u Podgorici i Crnoj Gori. Tema prve večeri Čitalački identiteti dotaći će se čitalačkih trendova i navika mladih, dostupnosti i zastupljenosti literature na našem tržištu. Takođe, razgovaraće se i o načinima oblikovanja kulturnog identiteta/kulturnih identiteta mladih. O ovoj temi razgovaraće Milan Marković, profesor na Fakultetu za crnogorski jezik i književnost, Tamara Milić, dr psihologije. Moderatorka večeri je Blanka Marković – saopštili su iz Podgoričke knjižare.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 02:35