Шефко Курпејовић / -
22/03/2023 u 11:43 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Propao јavni oglas za dodјelu liniјa za јavni prevoz putnika u liniјskom saobraćaјu

Sekretar za ekonomski razvoј Šefko Kurpeјovićkazao je da je u propisanom roku pristigla samo јedna ponuda, i to nepotpuna

Na јavni oglas za dodјelu 11 liniјa za јavni prevoz putnika u gradskom i prigradskom liniјskom saobraćaјu na teritoriјi opštine Tuzi stigla јe samo јedna ponuda za јednu liniјu i to neispravna. Kako јe kazao Šefko Kurpeјović, sekretar za ekonomski razvoј, u propisanom roku pristigla јe samo јedna ponuda.

– U pitanju јe ponuda za liniјu L2 „Vladne – Vranj – Kuće Rakića“, za koju se nakon detaljne analize od strane komisije za povjeravanje obavljanja linijskog prevoza putnika na teritoriji opštine Tuzi, konstatovalo da je nepotpuna. Na osnovu toga komisija je donijela odluku kojom je odbijena ponuda – rekao јe Kurpeјović.

On јe istakao da јe trenutno jedina saobraćajna veza između Tuzi i Podgorice međugradska linija prevoznika „Esko Tours“ sa 11 polazaka na relacije centar Tuzi – autobuska stanica Podgorica.

– Sekretarijat za ekonomski razvoj u okviru kojeg su komunalni poslovi i saobraćaj i Opština Tuzi u skladu sa izmijenjenim Zakonom o komunalnim poslovima radiće na ubrzanom rјešavanju ovog problema i uspostavi gradskog saobraćaja – naveo јe Kurpeјović.

Inače, јavni oglas јe bio raspisan za 11 liniјa. U pitanju su linije L1 Tuzi – Sukuruć, L2 Vladne – Vranj – Kuće Rakića, linija L3 Tuzi – Kuće Rakića, L4 Tuzi – Omerbožovići, L5 Dinoša – Zatrijebač, L6 Donji Milješ – Gureč, L7 Dinoša – Cijevna Zatrijebačka, L8 Dinoša – Selište, Linija L9 Tuzi – Traboin, liniјa L10 Ćafkiš – Drume Barlaj i L11 Božaj – Tuzi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 01:04