31/05/2022 u 14:51 h
M. VujisićM. Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Прославили Дан ОШ "Милорад Муса Бурзан"

Посебно смо поносни на наше полуматуранте који су у ову годину постигли феноменалне резултате што доказује податак да ћемо у понедељак подијелити 48 диплома Луча, каже директорица Милица Вуковић

Школа "Милорад Муса Бурзан" је у недовршеној згради почела са радом 1950. године.Тада је добила назив Друга осмогодишња школа, а у децембар 1959. године школа је добила име "Милорад Муса Бурзан" по имену младог револуционара који је погинуо на Сјутјесци.

image
-

Како је истакла директорица Милица Вуковић ове године Дан школе се одвија под слоганом "Дај одрасли свијете буди једном дијете" да би сачували од заборава пјесника и вјечитог дјечака Драгана Радуловића.

– Поносни смо на своју визију вриједности и мисију у дугој историји коју имамо чији су темељи постављени давне 1947. године. Наша школа је добитник свих престижних награда, диплома, пехара и за све то су заслужни наши професори. Посебно смо поносни на наше полуматуранте који су у ову годину постигли феноменалне резултате што доказује податак да ћемо у понедељак подијелити 48 диплома Луча.

image
-

Желимо им да буду часни, несебични и племенити људи. Цитираћу Нелсона Мандела, који је рекао "Образовање је најаче оружје које можете употријебити да промијените свијет". Ученици су и ове године остварили велике резултате на државном такмичењу. Бити најбољи међу најбољим велика је част и привилегија. Поносимо се нашим ученицима и колегама који дају примјер као се са радом и посвећеношћу стиже до успјеха – закључила је Вуковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. april 2024 20:28