Радови у улици Ивана Вујошевића / - фото: ПГ БИРО
13/10/2021 u 17:44 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Радови на реконструкциjи улице Ивана Вуjошевића теку планираном динамиком

До сада jе завршена изградња 25 паркинг мjеста, а у току jе извођење радова на изградњи преосталих, с обзиром на то да jе на предметноj саобраћаjници планирана изградња 99 паркинг мjеста

Радови на реконструкциjи jедне од наjпрометниjих улица у диjелу града Преко Мораче теку планираном динамиком. 

Екипе градског предузећа Путеви доо у Улици Ивана Вуjошевића тренутно изводе радове на уклањању бетонске подлоге, припремању подлоге за уградњу растер елемената, као и уградњу ивичњака, саопштено је из ПГ Бироа.

До сада jе завршена изградња 25 паркинг мjеста, а у току jе извођење радова на изградњи преосталих, с обзиром на то да jе на предметноj саобраћаjници планирана изградња 99 паркинг мjеста. 

Упоредо са тим, екипе Комуналних услуга изводе радове на модернизациjи расвjете на предметноj саобраћаjници. У току jе замjена постоjеће jавне расвjете, што подразумиjева постављање 16 нових стубова, као и 16 ЛЕД светиљки. Из ПГ подсjећају да се модернизациjом jавне расвjете не унапређуjе само квалитет освиjетљења и безбjедност свих учесника у саобраћаjу, већ се постиже и значаjна уштеда електричне енергиjе. 

Из ПГ Бироа је саопштено да ће Главни град и у наредном периоду наставити са реализациjом броjних инфраструктурних и других проjеката унапређуjе квалитет живота у Подгорици.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

18. oktobar 2021 20:58