Krivokapić i Rakčević / -
05/03/2024 u 18:29 h
M. L.V.- N.S.M. L.V.- N.S.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Rakčević: Pokušaj zastrašivanja direktora Zelenila

Ko god je mislio da ovakvim aktivnostima može zaplašiti Petra, njegov tim ili Glavni grad – grdno se prevario, poručio je Rakčević

Zamjenik gradonačelnice Podgorice Luka Rakčević objavio je na društvenim mrežama da je nepoznato lice ispisalo pogrdne grafite na fasadi stambene zgrade u kojoj živi Petar Krivokapić, direktor Zelenila.  

– Danas je jedan sjajan čovjek, bez mrlje na privatnom ili profesionalnom planu, doživio da mu – samo zbog posla koji pošteno i odlučno radi – NN lice u mraku, kukavički ispisuje pogrdne grafite na stambenoj zgradi u kojoj živi sa svojom porodicom i maloljetnim sinom. Nije problem u tome što je grafit nepismen, niti to što hrabri počinilac iz straha nije uspio ga dovrši, već je problem u tom nesretnom razmišljanju, koje decenijama razjeda naše društvo i suludom očekivanju ovog i sličnih siledžija – da ovakve aktivnosti bilo koga mogu obeshrabriti ili zaustaviti – objavio je Rakčević.  

 

Rakčević je objavio da su direktor Zelenila i njegov tim za svega 8 mjeseci preporodili preduzeće.

–Od minusa od 267 hiljada eura, napravili su plus od preko 300 hiljada, a pritom drastično podigli plate svim zaposlenima, obnovili staru mehanizaciju i oborili sve rekorde kada je u pitanju izgradnja zelenih površina. U toku tog procesa, razbili su i brojne monopole i kombinacije, preko kojih su decenijama izvlačeni milioni eura, pa je time - izgleda - pojedinima debelo stao na žulj. Na tom putu, imao je samo dva grijeha – što nije krao i što svoju firmu nije vodio kao partijski plijen, već kao kompaniju u vlasništvu svih nas, građana/ki Podgorice. Ko god je mislio da ovakvim aktivnostima može zaplašiti Petra, njegov tim ili Glavni grad – grdno se prevario. Tako da, Petre – samo nastavite sa sjajnim radom! Na radost Grada i svih građana – objavio je Rakčević. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 14:31