Pregovori nosioca lista oko formiranja vlasti u Podgorici / PREGOVORI NOSIOCA LISTA OKO FORMIRANJA VLASTI U PODGORICI - LAZAR RUZIC
05/08/2023 u 14:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Rakčević tvrdi da je projekat spreman: Podgorica će dobiti Prihvatilište za divlje životinje

On je istakao da će u samom Prihvatilištu, biti prostora i za napuštene konje, koji su decenijama prepušteni podgoričkim ulicama i ljetnjem žaropeku

Projekat Prihvatilišta za zbrinjavanje divljih životinja je spreman, a novac obezbijeđen, pa uskoro kreću radovi kojima stvaramo bezbjedne uslove za sve zaplijenjene životinje, poručio je zamjenik gradonačelnice Podgorice Luka Rakčević.

On je istakao da će u samom Prihvatilištu, biti prostora i za napuštene konje, koji su decenijama prepušteni podgoričkim ulicama i ljetnjem žaropeku, a uskoro pokreću aktivnosti i za poboljšanje uslova života napuštenih kućnih ljubimaca.

Rakčević je podsjetio da je Skupština Glavnog grada podržala predlog da da se ustupi 10.000 m² Agenciji za zaštitu životne sredine, zarad izgradnje Prihvatilišta za zbrinjavanje divljih životinja.

- Naš odnos prema životinjama i prirodi pokazuje - kakvi smo ljudi. Žao mi je što kolege iz opozicije, koje su vladale Podgoricom pune tri decenije, juče nisu podržale naš predlog. Ali, znam da će odmah po realizaciji ovog sjajnog projekta (koji Grad košta 0 eura) - shvatiti da su pogriješili - istakao je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 06:34