Centar Opštine Zeta, Golubovci / - M.VUJISIć
19/01/2024 u 12:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Rašović odgovorio Klikovcu: Radite protiv Zete da bi ste dokazali lojalnost Podgorici

ne znam ko se koga odrekao vi Zete ili Zeta vas, biće ipak da je Zeta vas pa zbog toga vaše frustracije ublažavate tako što ćete praviti štetu Zeti i Zećanima, naveo je Rašović

Trud koji ste uložili u pravljenju štete Zeti imalo za cilj da se nametnete gradonačelnici Injac da uđete u komisiju za razgraničenje što me ne bi čudilo s obzirom da već ima u odboru članove iz DPS-a, poručio je Vesko Rašović, predsjednik kluba odbornika DNP-a u Opštini Zeta Andriji Klikovcu (DPS).

- Ja stvarno ne znam ko se koga odrekao vi Zete ili Zeta vas, biće ipak da je Zeta vas pa zbog toga vaše frustracije ublažavate tako što ćete praviti štetu Zeti i Zećanima - poručio je Rašović.

Kako je kazao, svima je jasno da Klikovac mora raditi mnogo više protiv Zete nego drugi članovi DPS-a da bi dokao lojalnost Podgorici.

- To su ranije činili odbornici DPS-a iz Zete u Podgorici koji su glasali da kolektor bude u Botunu, a da Zeta nema priključak na kolektor niti jednog metra kanalizacione mreže - naveo je u reagovanju Rašović. 

- Što se tiče vaše brige za Skadarsko jezero ono se posebno ogleda u tome što je za vrijeme vaše vladavine u jezeru odloženo na hiljade cistijerni kaustične sode, a ona je trebala biti odlozena u bazenu crvenog mulja a tamo je nema, pa nam saopštite gdje je?! Da se vi i vaša partija pitate Zeta ne bi imala nikakvog dodira sa Skadarskim jezerom a sigurno je da se ne pitate i da necete. Vjerovatno je trud koji ste uložili u pravljenju štete Zeti imalo za cilj da se nametnete gradonačelnici Injac da uđete u komisiju za razgraničenje što me ne bi čudilo s obzirom da već ima u odboru članove iz DPS-a - naveo je Rašović.

On je pozvao Klikovca da dođe na bilo koji zbor građana Zete i iznesete svoje stavove građanima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 00:08