/ Фото: ПГ биро
30/07/2021 u 11:47 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Расписан позив за додјелу бицикала у Подгорици: Ускоро још већи број двоточкаша

Рок за подношење пријаве је 15 дана од објављивања овог позива

Главни град Подгорица расписао је позив за пети циклус додјеле субвенција за куповину бицикала и електричних тротинета у оквиру пројекта “Подгорица на два точка”. 

Буџетом Главног града за 2021. годину за пети циклус предвиђено је 20.000 еура којима ће се грађанима субвенционирати куповина бицикала у висини од 50 одсто цијене, а највише у износу до 100 еура и куповина тротинета у висини од 50 одсто цијене,  до износа 200 еура.

Право на додјелу субвенције кроз програм “Подгорица на два точка” имаће  првих 150 грађана који се пријаве на  позив и који буду испуњавали сљедеће услове: мјесто пребивалишта им је на територији Главног града Подгорица, да је једини члан породице који је аплицирао за субвенцију и да није корисник субвенције из претходних циклуса додјеле подршке.

Обавезни дио пријаве су: образац или захтјев за додјелу субвенције, копија личне карте, понуда из продавнице бицикала и тротинета у виду предрачуна са прецизираном спецификацијом, потврду о пребивалишту, будући за субвенцију могу аплицирати само становници Главног града (издаје је МУП Црне Горе) и увјерење о кућној заједници, јер је идеја да из једне породице само једно лице може бити корисник субвенције (издаје га Секретаријат за локалну самоуправу Главног града).

Рок за подношење пријаве биће 15 дана од дана објаве овог позива на wеб сајту Главног града  и у једном штампаном медију.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 21:29