/ -ПГ БИРО
22/04/2022 u 15:34 h
Danijela LjucovićDanijela Ljucović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Реконструисана Тиватска улица у Толошима

Улица jе након више децениjа добила канализациjу и нови коловоз, а стање инфраструктуре у овом диjелу Толоша jе битно унаприjеђено, казао је Вуковић

Завршена је реконструкција Тиватске улице у Толошима, у дужини од 300 метара. Реконструисану саобраћајницу, обишао је Иван Вуковић, градоначелник. Вриједност ове инвестиције је 91.000 еура.

– Ова улица jе након више децениjа добила канализациjу и нови коловоз, а стање инфраструктуре у овом диjелу Толоша jе битно унаприjеђено. Искористили смо прилику па смо радили и у бочним улицама, Бjелопољскоj и Шавничкоj, а Главни град у континуитету ради на унапређењу стања инфраструктуре и квалитета живота становника Толоша – казао jе Вуковић.

Он је истакао да готово да нема значаjниjе саобраћаjнице коjу ниjесу темељно санирали, више десетина домаћинстава jе током протекле три и по године добило прикључак на водоводну мрежу, те да се круна њихових напора да живот за Толошане учине љепшим и бољим, односи на проjекат изградње нове основне школе.

Грађани коjи живе у овом диjелу града казали су да су задовољни радовима, али и ангажовањем градских служби и предузећа на териториjи града у цjелини. Када jе у питању Тиватска улица истакли су да jе била у jако лошем стању и да се улицом ниjе могло пролазити, нарочито у кишном периоду, те да напокон немаjу проблеме са атмосферским водама.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 15:05