/ - PG BIRO
16/07/2022 u 14:02 h
Danijela LjucovićDanijela Ljucović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Rekonstruisana Ulica Husinjskih rudara

Galvni grad nastavlja da radi na Koniku, te da će uskoro krenuti radovi na polaganju novih 2,3 kilometra mreže fekalne kanalizaciju, ali i drugi projekti, kazao je Vuković

Ulica Husinjskih rudara dobila je novu infrastrukturu, atmosfersku i fekalnu kanalizaciju, rasvjetu, kao i trotoare koji su nedostajali. Kako je istakao Ivan Vuković, gradonačelnik u njenu rekonstrukciju uloženo je 764.000 eura.

– Završena je temeljna rekonstrukcija u dužini od više od kilometar, što će značajno doprinijeti unapređenju kvaliteta života građana koji žive u ovom dijelu grada. Jedan potpuno novi sadržaj i sasvim sigurno značajan doprinos unapređenju kvaliteta života mnogobrojne zajednice koja živi u ovom dijelu Podgorice – kazao je Vuković. 

On je istakao da Glаvni grad nastavlja da radi u ovom dijelu grada, te da će uskoro krenuti radovi na polaganju novih 2,3 kilometra mreže fekalne kanalizaciju, ali i drugi projekti.

– Računam da ćemo do kraja godine krenuti u izgradnju novog parka u Ulici Španskih boraca. U narednom periodu ideja nam je da i preostali dio Ulice Husinjskih rudara rekonstrušemo sve do osnovne škole, kako bi đaci mogli do tog objekta dolaziti onako kako treba, ostajemo posvećeni Koniku i potrebi unapređenja kvaliteta života njegovih stanovnika – poručio je Vuković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 19:01