/ -
13/04/2022 u 18:28 h
Н.С.Н.С.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Рукометни клубови добили спортску опрему

До краjа године покушаћемо да помогнемо одбоjкашким, али и џудо клубовима, поручио је Милош Антић, помоћник секретара за културу и спорт

Секретариjат за културу и спорт уручио jе спортску опрему свим рукометним клубовима са териториjе Подгорице. Из овог органа управе наводе да су тренерке, дресове, руксаке и торбе добили МРК Будућност, РК Титан, ЖРК Подгорица 2013, РК Забjело и РК Феникс.

– Свjесни смо да већина клубова са подручjа Главног града има проблема са функционисањем, па смо одлучили да вам овим гестом пружимо подршку и изразимо наду да ће ова опрема додатно мотивисати ваше чланове на такмичењима у Црноj Гори, али и у региону. Знамо сви, колико нам jе, приjе свега женски рукомет кроз репрезентациjу и ЖРК Будућност донио радости и претходном периоду, а оно што сада истичемо jе да преласком МРК Будућност у власништво Главног града стварамо услове и за додатну популаризациjу мушког рукомета у Подгорици – саопштио је Милош Антић, помоћник секретара за културу и спорт, поручујући да ће покушати да до краjа године помогну одбоjкашким, али и џудо клубовима.

Оснивач ЖРК Подгорица 2013 Зорица Ђуровић се захвалила Секретаријату.

– Сигурна сам да ћемо и убудуће имати квалитетну сарадњу са овим ресором, људима коjи разумиjу спорт и да ћемо заjедничким снагама утицати на дjецу да се баве рукометом и здравим стиловима живота – истакла jе Ђуровић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 14:44