/ -
24/04/2023 u 16:20 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

SAD će pružiti pomoć Glavnom gradu u privlačenju investicija

Ambasadorka Rajnke, u ime Ambasade SAD-a, izrazila je spremnost da Glavnom gradu pruži podršku, posebno na planu osnaživanja uloge lokalne samouprave u privlačenju investicija i realizacije novih projekata

Gradonačelnica Olivera Injac razgovarala je sa Džudi Rajzing Rajnke, ambasadorkom Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori, o planovima nove gradske uprave i viziji razvoja Glavnog grada. Injac je, kako su saopštili iz PG biroa, izrazila želju da SAD budu uključene, posebno na polju investicija i ekološkog aspekta razvoja.

– Nova gradska uprava ima u planu da obezbijedi poboljšanje uslova za sve one koji žele da investiraju u Podgoricu. Podsticanje novih projekata može dati snažan impuls razvoju grada i na nama je da unaprijedimo ambijent koji će služiti Podgorici i svim njenim građanima– kazala je Injac.

Ambasadorka Rajnke, u ime Ambasade SAD-a, izrazila je spremnost da Glavnom gradu pruži podršku, posebno na planu osnaživanja uloge lokalne samouprave u privlačenju investicija i realizacije novih projekata.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 09:13