Акција чишћења на Веруши / - фото: ПГ БИРО
31/07/2021 u 18:27 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Сакупљено 65 кеса отпада у акциjи чишћења на Веруши

У близини дjечиjег одмаралишта, радници предузећа затекли су велику депониjу, док jе пет постоjећих посуда за одлагање комуналног отпада било празно

Екипа за хитне интервенциjе градског преузећа Чистоћа спровела jе велику акциjу чишћења локалитета Веруша.

– Радници су санирали укупно пет позициjа у околини и на самом прилазу дjечиjем одмаралишту, али и дио путног правца ка Лиjевоj риjеци, те сакупили 65 кеса ситног отпада. Такође, да би се акциjа успjешно реализовала, ангажован jе и граjфер, коjи jе са наведеног локалитета одвезао двиjе туре комуналног и осталог отпада – саопштено jе из ПГ Бироа.

У близини дjечиjег одмаралишта, радници предузећа затекли су велику депониjу, док jе пет постоjећих посуда за одлагање комуналног отпада било празно.

image

Акција чишћења на Веруши

- фото: ПГ БИРО

Мjештанин Радомир Зечевић присjетио се како jе његов краj изгледао раниjе, те похвалио екипе Чистоће коjе воде бригу о хигиjени читаве Подгорице и апеловао на суграђане да промиjене своjе навике коjе се тичу непрописног одлагања отпада – истиче се у саопштењу.

Из Чистоће апелуjу на грађане да чуваjу животну средину и природне љепоте наше земље, те на таj начин, уз правилно коришћење капацитета комуналних посуда, олакшаjу посао радницима овог предузећа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 18:36