Izbori Tuzi, Izbori Tuzi 2023, Tuzi izbori, Tuzi izbori 2023, glasanje, izbori, glasacke kutije, glasacki listic / IZBORI TUZI, IZBORI TUZI 2023, TUZI IZBORI, TUZI IZBORI 2023, GLASANJE, IZBORI, GLASACKE KUTIJE, GLASACKI LISTIC - LAZAR RUZIC
06/03/2023 u 11:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

SD Tuzi: Zadržali smo isti broj odbornika, hvala svakom biraču koji je podržao našu koaliciju

Iz te partije ističu da će u narednom četvorogodišnjem periodu, kao i do sad, biti zastupljeni sa jednim mandatom u SO Tuzi

Socijaldemokrate Tuzi izrazile su zahvalnost svakom biraču koji je na jučerašnjim lokalnim izborima podržao koaliciju “Pravim putem” koju je ova partija činila sa DPS-om, BS-om i DUA-om.

-Nažalost, usljed brojnih okolnosti koje su građankama i građanima Tuzi dobro poznate, naš rezultat nije bio dovoljan da smijenimo vlast koja je u prethodnom periodu upravljala našom opštinom- rekli su iz SD Tuzi.

Iz te partije ističu da će u narednom četvorogodišnjem periodu, kao i do sad, biti zastupljeni sa jednim mandatom u SO Tuzi.

-Naš odbornik će se, kao i do sada, beskompromisno boriti za interese građanki i građana Tuzi i za interese naše opštine. Ali će i dosljedno insistirati na potrebi očuvanja njenog građanskog karaktera i multinacionalnog sklada, po čemu je Malesija uvijek bila prepoznata, jer ne postoji niti jedan politički niti bilo koji drugi razlog, zbog kojeg je legitimno te vrijednosti dovesti u pitanje- zaključuju iz opštinskog obora SD Tuzi.

Pogledajte rezultate u Tuzima po biračkim mjestima

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 01:09