Biljana Ćulafić / -FOTO: ARHIVA
20/03/2024 u 15:34 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

SDP: Slijedi budvanski i šavnički scenario

Jedini izlaz iz ovakve situacije, u kojoj je skoro trećina odbornika nekadašnje vladajuće većine nije više u partijama sa čijih su lista izabrani, je vraćanje mandata građanima i organizovanje lokalnih izbora, navela je Ćulafić

Nakon još jedne otkazane sjednice odbora u Skupštni Glavnog grada jasno je da vlast nema potrebnu većinu odbornika i da je nam ubrzano slijedi budvanski i šavnički scenario, ocijenila je Biljana Ćulafić, odbornica Socijaldemorkatske partije u Skupštini Glavnog grada. 

– Zbog toga će najviše ispaštati građani Podgorice koji su i bez ovih dešavanja ogorčeni stanjem u gradu koji je postao simbol za saobraćajne gužve, divlje deponije na svakom koraku i sumnjiva partijska postavljenja u gradskim preduzećima. Jedini izlaz iz ovakve situacije, u kojoj je skoro trećina odbornika nekadašnje vladajuće većine nije više u partijama sa čijih su lista izabrani, je vraćanje mandata građanima i organizovanje lokalnih izbora. U suprotnom – Podgorica će doživjeti politički i institucionalni haos kome ovih dana svjedočimo u Šavniku, Budvi i Andrijevici – saopštila je Ćulafić. 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 13:26