Kaluđerović i Šaban / -
24/05/2024 u 16:19 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Sekretarijat za saobraćaj dobio donaciju: Na poklon dva radara i dva brojača saobraćaja

Radar će biti postavljen u Ulici Josipa Broza za oba smjera kretanja vozila na raskrsnici sa Zmaj Jovinom ulicom- jednoj od lokacija koja je prepoznata kao kritična tačka kada je u pitanju bezbjednost svih učesnika u saobraćaju, navode iz Glavnog grada

Sekretar za saobraćaj Ninoslav Kaluđerović i Boris Šaban, direktor udruženja Nacionalni biro osiguravača Crne Gore, potpisali su ugovor o donaciji koji se odnosi na dva radara za mjerenje brzine vozila i dva brojača saobraćaja koji omogućavaju dvosmjerno brojanjje i kategorizaciju vozila. Donaciјa јe vriјedna 12.217 eura.

– Radar će biti postavljen u Ulici Josipa Broza za oba smjera kretanja vozila na raskrsnici sa Zmaj Jovinom ulicom- jednoj od lokacija koja je prepoznata kao kritična tačka kada je u pitanju bezbjednost svih učesnika u saobraćaju. Sa druge strane, brojači saobraćaja će biti važni u daljem planiranju projekata iz oblasti saobraćaja, jer će pružati uvid o frekvetnosti saobraćajnica, broju i vrsti vozila na ulicama Podgorice – saopštili su iz Glavnog grada.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
13. jun 2024 14:42