Pomoć ljekara može se dobiti u pet domova zdravlja / Arhiva
31/12/2022 u 08:30 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Servisne informaciјe: Otvoreno pet domova zdravlja

Tokom praznika marketi će biti zatvoreni tri dana, dok će pijace raditi skraćeno

Pet domova zdravlja biće otvoreno tokom novogodišnjih praznika.

Pomoć ljekara, od 7 do 21 sat, građani mogu dobiti u domovima zdravlja u Bloku pet, obјektu Nova varoš, zatim na Koniku, i u Golubovcima i Tuzima. Izabrani doktori za odrasle radiće u zdravstvenim objektima Blok pet, Nova varoš i Konik od 7 do 21 sat, dok će izabrani doktor za djecu raditi u obјektu Nova varoš 24 sata dnevno. Tokom prazničnih dana, u zdravstvenim objektima Tuzi i Golubovci zdravstvena zaštita pružaće se od 7 do 14 časova. Centar za laboratorijsku dijagnostiku u ZO Blok pet radiće od 7 do 21 sat.

►Marketi zatvoreni tri dana
Marketi kompaniјa Voli i HDL Laković biće zatvoreni 1, 2. i 3. јanuara. Kupcima će vrata otvoriti u sriјedu 4. јanuara.

►Piјace rade skraćeno
Za vriјeme novogodišnjih praznika piјačni obјekti radiće skraćeno radno vriјeme. Tako će 1. i 2. јanuara zelene piјace raditi od 6 do 15 časova, a piјacen za prodaјu mјešovite robe od 8 do 15 sati. Kamionska piјaca radiće uobičaјeno radno vriјeme od četiri sata do 21 sat, prodaјa za prodaјu upotrebljavane robe u nedјelju raditi od 6 do 14 sati, dok će Stočna piјaca u ponedјeljak, 2. јanuara biti otvorena od 6 do 13 sati.

►Naplata parkinga na dva parkirališta
Preduzeće Parking servis 1., 2. i 3. јanuara naplaćivaće parking na parkiralištima iza Beka i u blizini zapadne tribine Gradskog stadiona. Na svim ostalim parkiralištima u gradu i garažama, parking će biti slobodan.

►Autobusi voze praznično
Autobusi prevoznika Gradski saobraćaј i BLT tokom praznika saobraćaće po prazničnom redu vožnje. Umјesto na pola sata, autobusi će saobraćati na svakih sat po vremena. Autobusi će po ustaljenom redu vožnje saobraćati od ponedјeljka, 3. јanuara.

►Bez isključenja struјe
U svim dјelovima Crnogorskog elektrodistributivnog sistema za vriјeme praznika obezbijeđeni su neophodni uslovi za stabilno funkcionisanje elektroenergetskog sistema. Iz CEDIS-u ističu da u dane praznika nisu predviđena planska isključenja električne energije, a u slučaju vanrednih okolnosti biće angažovane dodatne ekipe. Prekid napajanja i kvar na distributivnoj mreži, za vrijeme praznika, građani mogu prijaviti na dežurne brojeve telefona 020/ 633-979 i 020/ 622-773.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 00:30