/ -
07/04/2022 u 15:06 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Сити парк добио игралиште

Уредили смо простор од око 1.000 квадрата, иградили дjечиjе игралиште, шетну стазу и простор за миран одмор, поручила је Даца Поповић, директорица Зеленила

Становници Сити кварта добили су дјечје игралиште, а нови садржај  обишли су представници Главног града и Универзитета Црне Горе. Градоначелник Иван Вуковић путем видео поруке пожелио је грађанима угодан боравак у новом зеленом кутку, а Универзитету Црне Горе се захвалио на подршци при реализациjи проjекта.

– У Сити кварт имамо jедну лиjепо уређену зелену површину, по мjери свих грађана. Уредили смо простор од око 1.000 квадрата, иградили дjечиjе игралиште, шетну стазу и простор за миран одмор. Захваљуjући колегама из Комуналних услуга оваj простор jе у цjелости освиjетљен, док су колеге из Агенциjе за становање, због безбjедности наjмлађих оградили површину. Уређење ове површине jош jедан jе доказ да су Главни град и Зеленило истраjни у намjери да у свим дjеловима града формираjу нове зелене површине, да изграде нове паркове и дjечиjа игралишта, а тиме побољшаjу и услове живота свих грађана – саопштила jе Даца Поповић, директорица Зеленила.

Испред Универзитета Црне Горе, Невена Машановић истакла jе да оваj проjекат представља наставак успjешне сарадње са Главним градом.

– Захваљујем се свим учесницима на овом проjекту, Главном граду на челу са градоначелником Вуковићем. Увијек ћемо бити расположени за активности коjе имаjу за циљ хуманизациjу амбиjента коjи нас окружуjе – поручила jе Машановић.

Суграђанка Катарина Пејовић поручила је да јој је драго што jе Подгорица све зелениjа и што се млађоj популациjи омогућава безбрижниjе дjетињство и љепши тренуци.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 23:22