/ -
12/12/2023 u 17:19 h
Nataša Spaić, Mićko VujisićNataša Spaić, Mićko Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Rade Vojvodić napustio sjednicu Savjeta Gradske televizije

Predsjednica Savjeta Vesna Radulović je saopštila da je u pitanju konstitutivna sjednica i da je većina članova Savjeta glasala da mediji ne prisustvuju sjednici

Sjednica Savjeta RTV Podgorica zatvorena je za javnost. Na ovoj sjednici trebalo bi da se odluči ko će nastaviti da vodi RTV Podgorica. Predsjednica Savjeta Vesna Radulović je saopštila da je u pitanju konstitutivna sjednica i da je većina članova Savjeta glasala da mediji ne prisustvuju sjednici, te da će nakon završetka zasijedanja biti izdato saopštenje za javnost. Kako nezvanično saznajemo četiri člana Savjeta bila su za to da mediji ne prisustvuju sjednici, dok je jedan bio protiv te odluke.

Sjednici Savjeta prisustvovao je Rade Vojvodić, dosadašnji V. D. Direktora Gradske TV, ali je nakon 45 minuta napustio sjednicu i nije želio da daje izjave medijima.

Za ovo mjesto kandidature su predali nekadašnja direktorica RTCG Andrijana Kadija, u ime zaposlenih su tri kandidata i prema našim informacijama to su Rade Vojvodić, dosadašnji rukovodilac lokalnog javnog servisa, Dubravka Perović, novnarka i Balša Rakočević, producent. Kandidaturu je predao i dugogodišnji novinar Vlado Otašević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
07. jun 2024 16:15