Sjutra počinje podgorički Pazar / Mićko Vujisić
06/12/2023 u 12:57 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Sjutra počinje podgorički Pazar

Novina je što će Pazar biti na još dvije lokacije - Trg Bećir bega Osmanagića i Trg Svetog Petra Cetinjskog

Podgoricki Pazar počinje sjutra u 19 časova na Trgu nezavisnosti, kada će gradonačelnica Podgorice Olivera Injac svečano upaliti novogodišnju rasvjetu. Nakon toga nastupiće hor Zvjeznice, zatim bend VIS Tetra, a u 23 h di-džej Danilo Radusinović. 

V.d. sekretara za kulturu Ana Medigović kazala je da će Pazar trajati do 15. januara i da će biti organizovan još na dvije lokacije - Trg Bećir bega Osmanagića i Trg Svetog Petra Cetinjskog. 

- Htjeli smo da svi autori koji stvaraju u Crnoj Gori budu zastupljeni u programu. Novina je što će Pazar biti na još dvije lokacije. Uoči 19. decembra imaćemo na raznim lokacijama programe, tako ćemo 17. decembra na Trgu nezavisnosti organizovati koncert Radeta Šerbedžije. Na Trgu Bećir bega Osmanagića 15. decembra biće program Peđe Nedeljkovića i Forte benda. Tu će biti etno zvuci i korisnici kućica koji su vezani za zanate. Trg Svetog Petra Cetinjskog imaćemo program namijenjen djeci. U pitanju su razne škole glume, radionice, naši glumci su dobrodošli. Svakog vikenda imaćemo dječju predstavu - rekla je Medigović. 

Ona je najavila da  ćemo 31. decembra od podne na Trgu Svetog Petra Cetinjskog imati predstavu Đumbus u kancelariji Deda Mraza.

- Na Trgu nezavisnosti od 12 do 14 sati u saradnji sa Turističkom organizacijom Podgorice organizovaćemo dječju novu godinu. TOT će 31. decembra i 1. januara pokriti cjelokupni program. Od 18 časova biće di-džej Laki Di, od 20:30 sati bend Kino kultura, od 22 sata Senkina djeca i od 23 časa Knez sa bendom. Prvog dana nove godine od 19 sati nastupiće Tina Džankić, a od 22 časa Bane Nedović. Četvrtak je termin rezervisan za izvođače etno zvuka na Trgu Bećir bega Osmanagića i možemo najaviti 22. decembra koncert Tanje Šeter - rekla je Medigović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 03:00