/ -
13/07/2022 u 21:39 h
Danijela LjucovićDanijela Ljucović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Спортско-рекреативна зона 13. јул добила терене за тенис

У пројекат је уложено 500.000 еура, казао је Вуковић

Спортско-рекреативна зона 13. јул на површини од 20.000 квадрата добила је нове садржаје. Како је истакао Иван Вуковић, градоначелник након обиласка ово мјесто које је око 15 година прилично запуштено добило је полигон за кошарку, два терена за тенис, два дјечја игралишта и реконструисану трим стазу. Он је истакао да је у овај пројекат уложено 500.000 еура. 

– Спортско-рекреативна зона 13. јул некада је било најпопуларније мјесто за рекреативце у Подгорици. Онда се овај простор дуго времена налазио у лошем стању и служио свему осим ономе што би требало да му буде основна сврха. На иницијативу наших суграђана бацили смо се на посао и обећали да ћемо овом мјесту вратити стари сјај, заправо урадити више од тога и на овом простору обезбиједити оне садржаје који су претходно недестајали. Неколико мјесеци касније можемо да констатујемо да смо добили један нови украс, не само овог дијела Подгорице него града у цјелини. Простор је потпуно ограђен. Добили смо нове спортске садржаје, реконструисакли трим стазу, полигон за кошарку, два полигона односно терена за тенис, прва која су у Подгорици направљена послије дуго времена. Имали смо задовољство да угостимо и нашу сјајну Данку Ковинић, којој се захваљујемо на томе што је одвојила дио свог времена за нас. Имамо и два дјечја игралишта, један фантастичан садржај за све генерације и за угођај наших суграђана. – казао је Вуковић.

Градоначелник је са најбољом црногорском тенисерком Данком Ковинић одмјерио снаге и одиграо партију тениса. 

Он је навео да је ово сјајан додатак ономе што Подгорица нуди, те да мисли да је ово један врло лијеп и прикладан начин да нашим суграђанима честитамо Дан државности.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. april 2024 08:30