/ - DAN
08/10/2023 u 10:35 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Stanari Bloka 5 i 6 ponovo protestuju zbog najavljene gradnje hotela

Na toj lokaciji planirana je gradnja hotela sa 4 zvjezdice, čiji investitor je privredno društvo “Šajo” d.o.o. Podgorica, investitora Žarka Rakčevića

Grupa stanara iz ulice Đoka Miraševića, u Podgorici, čije su stambene zgrade izgrađene na UP 4 i UP 5, DUP “Stembena zajedina VI Kruševac-Dio, kao i grupa građana iz Bloka 6, zakazala je za 11. oktobar u 18 časova javno okupljanje, kako bi izrazila negodovanje zbog planiranja gradnje Hotela za 4 *, koji će se nalaziti na samom obodu kružnog toka, koji razdvaja Blok 5 i 6.

- Ovo je treći protest Grupe stanara koja je prinuđena na ovaj način da skrene pažnju svim građanima i nadležnim institucijama na potencijalnu gradnju Hotela, na ovoj lokaciji, koja će ne samo narušiti estetski izgled ovog dijela grada, nego i u znatnoj mjeri ugroziti i bezbjednost saobraćaja, kretanje pješaka i stanovnika Podgorice na predmetnoj lokaciji - navodi se u saopštenju grupe građana.

Na toj lokaciji planirana je gradnja hotela sa 4 zvjezdice, čiji investitor je privredno društvo “Šajo” d.o.o. Podgorica, investitora Žarka Rakčevića.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 14:09