Вук Станишић / - иванм
19/08/2021 u 07:30 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Станишић: Проширили смо капацитете вртића

Желио бих да они коjи данас воде образовни систем постигну макар један проценат тих резултата. Али како ум без идеjа налази излаз у реваншизму, сумњам да ће и овако скромна очекивања бити недостижна, каже Станишић.

Част ми jе што сам био на челу ЈПУ "Ђина Врбица" у вриjеме наjвећег инвестиционог циклуса у образовању, поред капиталних проjеката Министарства просвjете у виду изградње вртића у Загоричу, Старом аеродром, Тузима, саопштио је Вук Станишић, бивши директор ове установе одговарајући на информацију о реализованим јавним набавкама у овој установи од 2017. године до 2020. године коју је нова управа послала Министарству просвјете, науке, културе и спорта.

– Управа jе за вриjеме мог мандата, успjела да у складу са нашим могућностима, прошири додатно капацитете установе за jош 33 учионице, два велика дотраjала и небезбjедна обjекта реновирамо и учинимо омиљеним за боравак дjеци и jош много тога. Желио бих да они коjи данас воде образовни систем постигну макар један проценат тих резултата. Али како ум без идеjа налази излаз у реваншизму, сумњам да ће и овако скромна очекивања бити недостижна – каже Станишић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 12:56