/ Фото: Архива
18/10/2021 u 07:39 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Стичу се услови да Зета постане самостална општина

Предсједница Општине у оквиру Главног града - Голубовци Тања Стајовић у обавези је да поднесе иницијативу за територијалну промјену Министарству јавне управе, дигиталног друштва и медија, од којих ће мишљење добити за 45 дана

На основу спроведене анализе дате у финалној верзији Студије о оправданости територијалне промјене Општине у оквиру Главног града - Голубовци констатовано је да су се стекли услови да Зета постане самостална општина. Тај податак нашао се у информацији о изради студије оправданости територијалне промјене Општине у оквиру Главног града - Голубовци који ће 22. октобра бити пред одборницима СО Голубовци.

”„Дан” објављује закључак Студије оправданости територијалне промјене општине у оквиру Главног града - Голубовци, читајте у штампаном издању

– На основу спроведене анализе дате у финалној верзији студије о оправданости територијалне промјене Општине у оквиру Главног града - Голубовци издавајањем, утврђене након анализе географске и саобраћајне повезаности насеља, природних и укупних потенцијала територије, параметара могућег развоја, историјских, културних и друштвених обиљежја подручја и становништва, као и Свот анализе, констатовано је да су испуњени услови за спровођење територијалне промјене, издвајањем Општине у оквиру Главног града у нову општину – пише у закључку студије.

image

Закључак финалне верзије студије

-Архива

Предсједница Општине у оквиру Главног града - Голубовци Тања Стајовић у обавези је да поднесе иницијативу за територијалну промјену Министарству јавне управе, дигиталног друштва и медија.

ОПШИРНИЈЕ У ШТАМПАНОМ ИЗДАЊУ "ДАНА"

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 00:42