/ Фото: Портал Дан
03/11/2021 u 10:11 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Стигла јелка на трг: Припреме за Новогодишњи пазар увелико почињу

Очекује се ускоро и постављање кућица које ће ове године, како је најављено, бити бесплатне

Новогодишњи пазар у Подгорици биће одржан на Тргу независности од 15. новембра до 15. јануара, а припреме за празничну манифестацију увелико су почеле. 

На тргу смо јутрос затекли вриједне раднике који постављају јелку на Тргу, а очекује се ускоро и постављање кућица које ће ове године, како је најављено, бити бесплатне. 

image
Фото: Портал Дан

Из Главног града су раније казали да је интересовање предузетника за закуп кућица већи него икада. 

С обзиром да ће манифестација трајати два мјесеца, то је знатно дуже него претходних година, када је у Подгорици организован Празнични пазар.

Овогодишње традиционално украшавање Подгорице новогодишњом расвјетом почело је крајем октобра на градским трговима, дуж улица и булевара.

Kако су навели у саопштењу, фокус ће и ове године бити на главном градском тргу, гдје ће се поред старе новогодишње расвјете наћи и нова.

image
Фото: Портал Дан

Наведено је да ће новогодишње јелке бити постављене на Тргу независности и Римском тргу, а фигуре у 3Д димензији красиће уже језгро града.

Такође, биће окићен и ужи центар Општине Голубовци. Новогодишња расвјета ће се, додали су, наћи и на Булевару Светог Петра Цетињског.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 22:08