/ -
04/06/2022 u 11:00 h
Н.С.Н.С.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Свечаност у ОШ "Ђоко Прелевић: "Лучa" Стефану Мијовићу

Темељ образовно-васпитног рада је уважавање и поштовање ученика и његових могућности, јер је то највише богатство наше заједнице, рекао је Радомир Шћепановић, директор школе

Основна школа "Ђоко Прелевић" прославила је 139 година постојања и уручила диплому "Луча" полуматуранту Стефану Мијовићу. Мијовић је током школовања у школским дневницима низао смао петице.

–У својој историји ова школа је изњедрила многе познате личности које су оставиле трага у друштву. Да настављамо са квалитетним радом говоре нам остварени резултати у сфери редовног образовно-васпитног рада, али и резултати такмичења на којима су ученици остварили запажене резултате. Темељ образовно-васпитног рада је уважавање и поштовање ученика и његових могућности, јер је то највише богатство наше заједнице. Наше наде и жеље су посвеће њима. Жеља нам је да од тих младих личности створимо људе који ће се успјешно носити са изазовима које им живот намеће – рекао је Радомир Шћепановић, директор ОШ "Ђоко Прелевић".

Шћепановић је навео да вјерују да иду стопама традије овог краја и да ће убудуће чинити све што је добро за ђаке, јер је то темељ развоја Куча.

–Ова младост је наша будућност и ми смо ту да их подржимо. Захвалан сам свима који су у протеклој години пружали помоћ и подршку раде ове установе па је самим тим, успјех школе, и успјех свих нас заједно. Вјерујемо да ћемо у духу добре традиције школе и у наредном периоду заједно унаприједити њен рад и прослављати постигнуте резултате – навео је Шћепановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 19:00