/ -ПГ БИРО
27/04/2022 u 12:17 h
Danijela LjucovićDanijela Ljucović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Тона откупа отпадних возила 400 еура

Умjесто досадашње цијене, коjа jе износила 180 еура по тони за возило предато у цjелости, односно 170 еура по тони за возило из коjег су одстрањени поjедини дjелови, циjене откупа повећане су за чак 220 еура по тони, навели су из Депоније

Тона откупа отпадних возила убудуће ће износити 400 еура. Како су саопштили из предузећа Депонија умjесто досадашње, коjа jе износила 180 еура по тони за возило предато у цjелости, односно 170 еура по тони за возило из коjег су одстрањени поjедини дjелови, имаjући у виду више економских фактора, одлучили су се за повећање циjене откупа за чак 220 еура по тони.

– Будући да се Подгорица, као и сви већи градови, суочава са нелегалним откупом отпадних возила, те да се на нелегалним одлагалиштима ауто-дjелови третираjу ван свих еколошких норми и прописа, наш превасходни циљ jе да у сарадњи са грађанима сузбиjемо ову поjаву и омогућимо нашим суграђанима да на легалан и исправан начин зараде. За свако уступљено возило, власник добиjа новчану надокнаду чиjи износ се процjењуjе на основу тежине возила. Осим личне добити и уштеде времена, грађани чине неизмjерну добробит за заjедницу и средину у коjоj живимо – навели су из Депоније.

Они су истакли да је контакт са грађанима дигитализован, убрзан и до краjа олакшан власницима отпадних аутомобила.

– Свако ко посjедуjе мобилни телефон или рачунар, самим уласком на саjт www.deponija.me и приjавом на сервис Захтjев за откуп (рециклажу) отпадних возила jедноставно и брзо рjешава проблем уклањања отпадног возила и добиjа надокнаду за свако уступљено возило – закључили су из Депоније.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 01:23