foto: PG biro / - FOTO: PG BIRO
23/07/2023 u 12:16 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

"Tradicija ukusa" privukla sugrađane i turiste na plažu u Rogamima

Direktorica TO Podgorica, Irena Rogošić, kazala je da zadovoljna što manifestacija već nekoliko godina nailazi na veliko interesovanje sugrađana i turista

Glavni grad i Turistička organizacija Podgorice organizovali su u subotu, 22. jula, manifestaciju „Tradicija ukusa“ na gradskoj plaži u Rogamima. Sugrađani i turisti bili su u prilici da uživaju u svježini Morače, vožnji kajaka i degustaciji tradicionalnih podgoričkih i crnogorskih specijaliteta.

Direktorica TO Podgorica, Irena Rogošić, kazala je da zadovoljna što manifestacija već nekoliko godina nailazi na veliko interesovanje sugrađana i turista.

image

plaža u Rogamima

- FOTO: PG BIRO

- U cilju promocije vodenih potencijala našeg grada i oživljavanja gradskih kupališta Glavni grad i Turistička organizacija Podgorica su na plaži u Rogamima organizovali manifestaciju,,Tradicija ukusa". Manifestacija je privukla veliki broj građana ali i turista koji u sve većem broju posjećuju Podgoricu. Već nekoliko godina ovu manifestaciju organizujemo, ili samostalno, ili kao dio drugih događaja, kako bi ujedno promovisali i gastronomsku ponudu Podgorice i okruženja. Muzika je neizostavni dio ovakvih događaja, tako da su na plaži u Rogamima nastupili sastav Assa voce i DJ Todor, kazala je Rogošić.

image

foto: PG biro

- FOTO: PG BIRO

Najavila je i nastavak aktivnosti TO Podgorica.

- Promociju gradskih plaža nastavljamo i u četvrtak, 27. jula, od 19h do 22h u okviru manifestacije,,Ajmo na Moraču". Na sastavcima, na gradskoj plaži,,Galeb" biće organizovan program za djecu, sportovi na vodi a u muzičkom dijelu programa nastupiće Sevdah bend. Prisutni će moći da degustiraju i tradicionalne specijalitete sa područja Podgorice, poručila je direktorica TO Podgorica.

image

foto: PG biro

- FOTO: PG BIRO

Predstavnica kajakaškog kluba Kajaksport, Ana Klikovac, kazala je da je veslajući od kluba do plaže u Rogamima obradovalo to što je vidjela veliki broj mladih ljudi i djece i to što se naši sugrađani vraćaju rijekama.  

Kako je saopšteno iz Turističke organizacije Podgorica, manifestacija se organizuje sa ciljem isticanja lokaliteta i bogate gastro ponude, uz želju da se,,ožive" gradske plaže, koje su nekada bile tradicionalno mjesto okupljanja tokom vrelog podgoričkog ljeta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 10:00