/ -
29/04/2022 u 17:12 h
М.Л.В.М.Л.В.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Трка задовољства и Триатлон у суботу и недјељу: Пола града затворено за саобраћај

Трка задовољства заказана је за суботу 30. април, а Триатлон у недјељу 1. маја

Трка задовољства и мултиспортска дисциплина Триатлон измијениће режим саобраћаја у саобраћајница у суботу, 30. априла и недјељу, 1. маја. У суботу, 30. априла саобраћај ће, од 17.45 до 19 часова, бити обустављен у Булевару Ивана Црнојевића (од раскрснице са Улицом Слободе до раскрснице са Улицом 13. jула) затим у Улици 13. jула (од раскрснице са Булеваром Ивана Црноjевића до кружног тока на раскрсници са Московском) као и један смјер Московске улице (од кружног тока на раскрсници са Улицом 13. јула до раскрснице са Далматинском). Саобраћај ће бити обустављен у Далматинској улици (од раскрснице са Московском улицом до раскрснице са Булеваром Џорџа Вашингтона), у Булевару Џорџа Вашингтона биће затворен само један смјер и то од раскрснице са Далматинском до кружног тока на Булевару Револуциjе. У Булевару Револуције биће затворен смјер према кружном току, у Улици црногорских сердара такође, ће бити затворен један смјер, док ће Улица краља Николе бити затворена у оба смјера. Улица слободе биће затворена од 16 до 20 сати.

Из Секретаријата за саобраћај наводе да ће у недјељу, 1. маја, од 10 до 13 часова, саобраћај бити затворен у Улици 4. jула, а од 10 до 15.30 сати возила неће саобраћати Булеваром Срђана Алексића, Улицом краља Николе, Улицом слободе, Булеваром Ивана Црноjевића, Улицом 13. јула, Московском, Далматинском, Булеваром Џорџа Вашингтона. У истом периоду за саобраћај ће бити бити затворен дио Булевара Револуциjе (од кружног тока на раскрсници са Булеваром Џорџа Вашингтона до Улице црногорских сердара), затим дио Улице црногорских сердара (од раскрснице са Булеваром револуциjе до раскрснице са Улицом краља Николе), док ће Бокешка улица бити затворена за саобраћај од 9.30 до 15.30 сати.

– Према информациjама Министарства унутрашњих послова, на дионици регионалног пута Подгорица-Вирпазар саобраћаj ће бити обустављен 01.05., од 7.30 до 12 сати. Саобраћаj према аеродрому ће се обављати преко путног правца Подгорица-Тузи. Од петка 29. априла од 14 сати до недјеље, 1. маја до 18 сати, забрањен је паркинг за такси и остала возила поред ТЦ "Ражнатовић" у Улици слободе, од суботе 30. априла у 20 часова до недјеље 1. маја у 15.30 сати забрањено је паркирање у Улици краља Николе (од раскрснице са Булеваром Срђана Алексића и Улице црногорских Сердара до Улице слободе), затим у Улици слободе (дjелови на коjима постоjе паркинг мjеста) и у Булевару Ивана Црноjевића (од раскрснице са Булеваром Станка Драгоjевића до раскрснице са Улицом слободе).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 18:04