/ -
08/07/2022 u 20:20 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

U autobusima Glavnog grada: Cijena vozne karte 90 centi

Sa kupljenom kartom po cijeni od 90 centi, građani mogu koristiti usluge javnog prevoza narednih 100 minuta, a postoji i mogućnost kupovine mjesečnih karata, poručuju iz Puteva

U novim autobusima koje je nabavio Glavni grad od 9. jula će se naplaćivati vozna karta. Iz preduzeća Putevi, kojima su autobusi povjereni, navode da će cijena autobuske karte iznositi 90 centi za 100 minuta vožnje.

- Od sjutra će se pristupiti elektronskom sistemu naplate, putem post terminala kojima su opremljeni svi autobusi. Sa kupljenom kartom po cijeni od 90 centi, građani mogu koristiti usluge javnog prevoza narednih 100 minuta, a postoji i mogućnost kupovine mjesečnih karata. Podsjećamo, Glavni grad je samostalno finansirao nabavku prvih 16 autobusa, za šta je izdvojeno dva miliona eura. Novi autobusi su klimatizovani, moderni, savremeni, te prilagođeni potrebama osoba sa invaliditetom. Osim toga, na sjednici Skupštine Glavnog grada održanoj 05. jula odbornici su odlučivali o nastavku modernizacije gradskog prevoza, te usvojili prijedlog odluke o novoj nabavci autobusa u vrijednosti 4 četiri miliona eura - navode iz Puteva.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 08:43