/ -
05/02/2022 u 17:01 h
Danijela LjucovićDanijela Ljucović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У Дубаију представљени потенцијали Подгорице

Подгорица инвеститорима нуди броjне могућности за улагања, кроз модел приватно-jавног партнерства, поручио jе Часлав Вешовић, замjеник градоначелника представљајући инвестиционе потенциjале главног града на догађаjу коjи jе организован у оквиру Црногорског павиљона Експо Дубаи 2020.

Упознајући присутне са могућностима улагања Вешовић је између осталог издвојио проjекте изградње фабрике за флаширање воде, изградње подземних гаража, производње електричне енергиjе из депониjског биогаса.

Вешовић jе присутне информисао о динамичном пословном амбиjенту коjи нуди бројне могућности, будући да jе риjеч о граду коjи се налази на пола пута између мора и планина, а да су у непосредноj близини аеродром Голубовци, лука Бар, а ускоро и аутопут. Он је казао да је Подгорица град модерне архитектуре, спорта, културе, универзитетски центар, град чисте воде и здраве хране, али и град сjаjних домаћина и одличних пословних могућности.

Доректорица Туристичке организациjе, Ирена Рогошић, упознала jе присутне и са природним љепотама и богатим културно-историjским насљеђем као значаjним туристичким потенциjалима Подгорице.

Из ПГ бироа су истакли да имаjући у виду улогу и значаj коју има Експо 2020 Дубаи, Подгорица је искористила могућност да се представи као економски стабилна и атрактивна инвестициона дестинациjа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 08:59