/ -
05/02/2022 u 12:40 h
Danijela LjucovićDanijela Ljucović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У Команима неопходно испитивање: Надају се води у селу Поди

У засеоку Поди у Команима очекују екипе Водовода које би требало да изађу на терен и испитају да ли вода може стићи слободним падом од села Ораовица.

В.д. секретара МЗ Комани Вукашин Радуловић је казао да у овом засеоку у којем има шест кућа, нема воде, те да се надају да ће то бити ријешено.

– Из Водовода су требали и до сада да изађу на терен, али корона све одлаже. Ако стручњаци одобре да може слободним падом да иде претпостављам и тај засеок би покрили водводом.Тиме би МЗ Комани што се тиче воде било покривено мање-више сва – казао је Радуловић.

Он је истакао да се ради на пробијању путева, те да се надају и новом асфалту.

– Надамо се ускоро асфалтирању споредних улица, а очекујемо да се поправи главни пут кроз Комане, јер на неким мјестима су се рупе отвориле. У село Милате према кућама Радоњића пробијен је пут у дужини од око 700 метара, као и са друге стране до двије куће Радуловића. У току је пробијање пута до куће Зорана Радуловића у дужини од 600 метара. Тренутно се стигло до пола пута. Електромрежа која је ишла од Бандића преко Вуковог Луга, Балоча и Ћафа је реновирана и обновљена – навео је Радиловић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 20:21