/ - - Vrtić "Mogli"
23/04/2024 u 20:00 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U "Mogliju" proslavili Dan planete Zemlje: Drvo čuvar prirode i vrtića

Povodom Dana planete Zemlje u svim vaspitnim jedinicama JPU "Đina Vrbica" organizovane su manifestacije, a dvorište vrtića oplemenjena novim sadnicama

Dan planete Zemlje proslavljen je u svim vaspitnim jedinicama JPU "Đina Vrbica". Neki su organizovali igre u prirodi, dok ima i onih koji su oplemenili dvorište vrtića novim sadnicama. Takvu aktivnost imali su mališani iz vrtića "Mogli" na Zabjelu.

image
- Vrtić "Đina Vrbica"

– Djeca srednje vrtićke grupe 1 vaspitne jedinice "Mogli" ovaj dan obilježili su sađenjem drveta u dvorištu vrtića. Drvo je donacija Agencije za zaštitu životne sredine i roditelja Nataše Adžić, koja se potrudila da pojasni mališanima značaj ovog datuma, kao i koliko je važno čuvati planetu - saopštili su iz JPU "Đina Vrbica".

(VIDEO/FOTO) Latice šire humanost

Oni navode da su djeca bila radoznala i da su postavljala razna pitanja na temu očivanja životne sredine, ali i da su iznijeli svoje mišljenje kako to uraditi na najbolji način. Ovu aktivnost organizovale su vaspitačice Ivana Radusinović i Jelena Popović, te medicinske sestre Amra Tatarović i Sanja Mihailović.

image
- Vrtić "Mogli"

O očuvanju planete zemlje učila su i djeca starije vrtićke grupe 2 vrtića "Đina Vrbica". O tome su im govorile vaspitačice, a oni su ih pažljivo slušali.

image
- Vrtić "Đina Vrbica"
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 00:17